Info voor de toekomstige muzikant

Hier vind je de lesschema's.
Hier vind je alle info om je in te schrijven.
Voor inschrijvingen of verdere inlichtingen, gelieve Gerard Lemmens te contacteren:
e-mail of via de telefoon: 09/362 76 55 of gsm: 0472/57 12 67

Muziekschool

MuziekschoolHet schooljaar is ook voor de muziekschool van start gegaan. Na een zeer succesvol miniconcertje op 7 september,hebben we 18 nieuwe leerlingen voor de lessen notenleer mogen inschrijven. Zo een hoog aantal hebben we nog nooit gehad! Binnen een tweetal weken zullen jullie nog een brief ontvangen, samen met een overschrijvingsformulier om het lesgeld te betalen. De muziekschool van de Bottelaarse harmonie biedt de mogelijkheid om muziekles te volgen zonder verre verplaatsingen. Door de individuele aanpak kan iedereen op eigen tempo leren om een instrument te bespelen en krijg je ook al vlug de kans om mee te spelen in de (jeugd)harmonie.

MuziekschoolWie kan inschrijven?
Er is geen leeftijdsbeperking om in te stappen. Vanaf het 2de leerjaar van de lagere school kan je je eerste muziekstappen al zetten!De keuze van het instrument gebeurt na het 1ste jaar notenleer.

Welke lessen kan je volgen?
1. Notenleer (4 jaar) 2. Dwarsfluit, klarinet, saxofoon (houtblazers) 3. Trompet, tuba, bariton, hoorn, trombone (koperblazers) 4. Drum en trommel (percussie)

Waar vinden de lessen plaats?
De harmonie beschikt over eigen muzieklokalen voor notenleer en instrumenten. Deze bevinden zich op de 1ste verdieping van de oudere pastorij,rechtover de Visitatieschool.

Contact leerkrachten

Naam E-mail adres Functie
Gerard Lemmens gerard.lemmens@harmoniebottelare.be Verantwoordelijke muziekschool
Thomas Van Caelenberg thomas.vancaelenberg@harmoniebottelare.be Saxofoon
Jana Wieme jana.wieme@harmoniebottelare.be Notenleer
Fien Vermeulen fien.vermeulen@harmoniebottelare.be Dwarsfluit
Denis Ongenae 09/230 43 04 Koper
Robin De Beir robin.debeir@harmoniebottelare.be Klarinet